Web shop

83.00KM
Marka : Chivas Regal
Image

CHIVAS REGAL EXTRA 0,7L 40%

Opis

Najnoviji član obitelji Chivas Regal izniman je viski koji nastaje miješanjem najrjeđih malt viskija iz kuće Chivas. Chivas Regal Extra tako nudi posebnu mješavinu probranih viskija zajedno s najboljim malt viskijima koji sazrijevaju u španjolskim cherry bačvama Oloroso. Rezultat je nevjerojatno bogata interpretacija okusa za one koji žele nešto više. Chivas Regal Extra ima aromatične, voćne i slatke naglaske s notama slatke kruške i kremaste karamele s nježnim dodirom đumbira.

Raskošni viskiji Chivas Regal već su više od dva stoljeća sinonim za najbolji viski. Slavu su zaradili vrhunskim okusom i kvalitetom.

Chivas potiče pozitivan pogled na život i utjelovljuje vrijednosti vjernosti, časti, hrabrosti te dogodovštine. Tvrtku Chivas Brothers u gradu u sjevernom škotskom Aberdeenu osnovala su braća John i James Chivas još daleke 1801. godine i to radi opskrbe lokalne aristokracije luksuznim proizvodima. Braća Chivas su započela s eksperimentiranjem kombinacijama različitih viskija te stoga slove za pionire umjetnosti miješanja.

Vrhunska kvaliteta proizvoda Chivas doživjela je veliko priznanje 1843. godine kada je kraljica Viktorija braći dodijelila imenovanja, odnosno, dozvolu za opskrbu kraljevog suda Royal Warrant.

Ugled proizvoda brzo se širio po Škotskoj i kasnije osvojio i druge ljubitelje viskija u svijetu. Chivas Regal je viski u kojem ćete sigurno uživati.

Image
CHIVAS REGAL EXTRA 0,7L 40% Opis Najnoviji član obitelji Chivas Regal izniman je viski koji nastaje miješanjem najrjeđih malt viskija iz kuće Chivas. Chivas Regal Extra tako nudi posebnu mješavinu probranih viskija zajedno s najboljim malt viskijima koji sazrijevaju u španjolskim cherry bačvama Oloroso. Rezultat je nevjerojatno bogata interpretacija okusa za one koji žele nešto više. Chivas Regal Extra ima aromatične, voćne i slatke naglaske s notama slatke kruške i kremaste karamele s nježnim dodirom đumbira. Raskošni viskiji Chivas Regal već su više od dva stoljeća sinonim za najbolji viski. Slavu su zaradili vrhunskim okusom i kvalitetom. Chivas potiče pozitivan pogled na život i utjelovljuje vrijednosti vjernosti, časti, hrabrosti te dogodovštine. Tvrtku Chivas Brothers u gradu u sjevernom škotskom Aberdeenu osnovala su braća John i James Chivas još daleke 1801. godine i to radi opskrbe lokalne aristokracije luksuznim proizvodima. Braća Chivas su započela s eksperimentiranjem kombinacijama različitih viskija te stoga slove za pionire umjetnosti miješanja. Vrhunska kvaliteta proizvoda Chivas doživjela je veliko priznanje 1843. godine kada je kraljica Viktorija braći dodijelila imenovanja, odnosno, dozvolu za opskrbu kraljevog suda Royal Warrant. Ugled proizvoda brzo se širio po Škotskoj i kasnije osvojio i druge ljubitelje viskija u svijetu. Chivas Regal je viski u kojem ćete sigurno uživati.

Brendovi

Chivas Regal
Dimenzija (D x Š x V) 20 x 15 x 10 Inch
Težina 900 Gram

Grude

Gojka Šuška 9
88340 Grude

Tel: 039/661-660
Fax: 039/661-659
bilibrig@bilibrig.com

Banja Luka

Svetosavska 110 A
78250 Laktaši

Tel/Fax: 051/212-245
bilibrigbl@bilibrig.com

Sarajevo

Safeta Zajke 269
71160 Novi Grad Sarajevo

Tel/Fax: 033/460-178
sarajevo@bilibrig.com

Brčko

Naselje Grbavica bb
76100 Brčko

Tel/Fax: 049/217-032
brcko@bilibrig.com

Image
Copyright © Bili Brig d.o.o. Grude - Sva prava zadržana