25.00KM
Marka : Krauthaker
Image

KRAUTHAKER CHARDONNAY 0.75L

Opis

0.75 L • 13 % VOL.

Kompleksno vino s puno svježine i voćnih aroma poduprtih mirodijskim notama iskazanih s mjerom i na fin način. Vino je jednim dijelom dozrijevalo u drvu, što se osjeti u kompleksnim aromama, a jednim dijelom u inoxu što mu daje svježinu i voćnost.

Svjetlije je žive slamnato-žute boje s nježnom zelenkastom nijansom, bouquet upućuje na bijelo domaće koštićavo voće uz note citrusa, vanilije i korice limuna uz delikatni dodir drva i dima. U ustima vrlo živo, s dobrom svježinom u kombinaciji sa sasvim blagom slasti, lijepo, kremasto, zaobljeno, toplo, čvrsta tijela i voćna, živahna završetka solidne trajnosti, retronazalno s nijansom dima. Sljubiti uz ribu pečenu u pećnici, brudete, pečenja od teletine, teletinu ili janjetinu ispod peke.

Poslužiti na temperaturi od 13 to 14 °C.
Image
KRAUTHAKER CHARDONNAY 0.75L Opis 0.75 L • 13 % VOL. Kompleksno vino s puno svježine i voćnih aroma poduprtih mirodijskim notama iskazanih s mjerom i na fin način. Vino je jednim dijelom dozrijevalo u drvu, što se osjeti u kompleksnim aromama, a jednim dijelom u inoxu što mu daje svježinu i voćnost. Svjetlije je žive slamnato-žute boje s nježnom zelenkastom nijansom, bouquet upućuje na bijelo domaće koštićavo voće uz note citrusa, vanilije i korice limuna uz delikatni dodir drva i dima. U ustima vrlo živo, s dobrom svježinom u kombinaciji sa sasvim blagom slasti, lijepo, kremasto, zaobljeno, toplo, čvrsta tijela i voćna, živahna završetka solidne trajnosti, retronazalno s nijansom dima. Sljubiti uz ribu pečenu u pećnici, brudete, pečenja od teletine, teletinu ili janjetinu ispod peke. Poslužiti na temperaturi od 13 to 14 °C.

Brendovi

Krauthaker
Dimenzija (D x Š x V) 20 x 15 x 10 Inch
Težina 900 Gram