30.00KM
Marka : Ballantines
Image

BALLANTINES 0.7L 40%

Opis

Ballantine's Finest je kompleksan, obogaćen i elegantno miješan škotski whisky, cijenjen zbog okusa, koji zadovoljava suvremen način života.

Njegov specifičan okus rezultat je mješavine više od 50 jednosladnih i 4 žitna whiskya, dok za pravi dojam brinu whiskyi iz Miltonduffa i Glenburgieja.

Uravnotežen viski zlatne boje ima potpuni okus čokolade, jabuka i vanilije, koji završava s notom nježnog cvijeća i dubokim mirisom začina.

Osjetite profinjenost najslavnijeg whiskya i okusite najbolje od onoga što nudi bogata baština škotske destilacije.

Image
BALLANTINES 0.7L 40% Opis Ballantine's Finest je kompleksan, obogaćen i elegantno miješan škotski whisky, cijenjen zbog okusa, koji zadovoljava suvremen način života. Njegov specifičan okus rezultat je mješavine više od 50 jednosladnih i 4 žitna whiskya, dok za pravi dojam brinu whiskyi iz Miltonduffa i Glenburgieja. Uravnotežen viski zlatne boje ima potpuni okus čokolade, jabuka i vanilije, koji završava s notom nježnog cvijeća i dubokim mirisom začina. Osjetite profinjenost najslavnijeg whiskya i okusite najbolje od onoga što nudi bogata baština škotske destilacije.

Brendovi

Ballantines
Dimenzija (D x Š x V) 20 x 15 x 10 Inch
Težina 900 Gram